2 дек. 2016 г.

Кубку світу з футболу 2018 з Nowelle

Чемпіонат світу з футболу 2018 з Nowelle®
У масштабній реконструкції московського стадіону «Лужники» до фіналу Кубку світу з футболу 2018, здійснюваної однією з найбільших проектно-будівельних організацій - ПБФ «СТАЛЬКОН», задіяні російські віброзахисні матеріали Nowelle®.

Nowelle® - лінійка російські віброзахисних еластомірів нового покоління, що випускаються НТЦ «Резина» і по більшості показників перевершують зарубіжні аналоги.

Базові технологічні рішення Nowelle® мають майже піввікову історію, відправною точкою якої стали унікальні розробки акустичного захисту радянських підводних човнів. З тих пір науковий і технологічний прогрес зробили крок далеко вперед, зумовивши принципово інший рівень нинішніх розробок Nowelle®.

Використання сучасних інноваційних інгредієнтів і впровадження прогресивних поєднань полімерів допомогло створити лінійку композиційних еластомірних матеріалів, що дозволяють вирішувати комплекс проблем, що викликаються негативним впливом вібрацій.

Реконструкція Великої спортивної арени до фіналу КС-2018 поставила перед монтажниками і проектувальниками найскладніші завдання по збільшенню місткості і комфортабельності стадіону відповідно до особливих вимог ФІФА, розробленими спеціально до майбутнього в Росії чемпіонату.

Продукція НТЦ «Резина» дозволяє успішно вирішувати питання забезпечення комфорту та безпеки величезного спортивного об'єкта, масштаби реконструкції перевершують витрати на будівництво нової арени на вільному майданчику. Вібродемпфуючі пластини загального призначення Nowelle mod.1.10. використовуються в проекті в якості демпфуючих прокладок для віброізоляції залізобетонних елементів конструкцій трибун стадіону Лужники.

Слід зазначити, що лінійка продукції Nowelle® - є наочним прикладом успіху політики імпортозаміщення, постійно поповнюється і вдосконалюється. Роботи по створенню й поліпшенню еластомірів ведуться на власній виробничій базі силами команди фахівців НТЦ «Резина» на кошти самої організації.


Vulkanikum - современные вибродемпфирующие резины для продвинутых пользователей

Комментариев нет:

Отправить комментарий